Kokoke ma aneʻi ka hooilo: ua mālama pono anei ʻoe i kāu mau paipu?

ʻO ka hoʻoilo paʻakikī ke ʻano o nā ala hau a me nā ʻanuʻu mua, akā ʻaʻole paha ʻoe i noʻonoʻo i ka hopenahosesma waho o kou home.ʻOiai inā ua pio ka wai no ke kau, ʻo ka waiho ʻana i nā paipu a me nā nozzles ma waho e hiki ke hopena i ka hau, ka pōʻino a me ke kumu kūʻai nui.
E mālama iā ʻoe iho i ke kumukūʻai a me ka pilikia ma ka hōʻoia ʻana i ka hoʻoilo o nā kumu wai waho o kou home.

Pehea e hoʻomākaukau ai i kou waho Hose no ka hooilo

E pani i ka wai– Aia ma ka ʻaoʻao o waho kahi pahu pani ʻokoʻa i loko o ka hale.Ke pani ʻia ka wai, e hoʻohuli i ka faucet e hoʻokuʻu i ka wai i koe.
Wehe i ka nozzle sprayer- E hoʻokahe i ka nozzle, inā loaʻa iā ʻoe kekahi mea i hoʻopili ʻia, e wehe i ka wai nui.E maloʻo loa ka nozzle ma mua o ka waiho ʻana i loko o kahi waihona.
Wehe i ka hose- Inā he nui kāuhoseshoʻopili ʻia, e hoʻokaʻawale iā lākou i nā lōʻihi like ʻole.
E hoʻokahe i nā ʻāpana hose- Wehe i ka wai i koe i loko o nā paipu.Hiki i nā wai i waiho ʻia i loko o ka hose ke maloo, hoʻonui a hoʻopōʻino mau i nā paia o loko.
E wili i ka hose no ka mālama ʻana– E wili i ka paipu i loko o nā puka lou nui, ma kahi o 2 kapuaʻi ke anawaena.Ke hoʻopau ʻia, e nānā i ka hose e hōʻoia ʻaʻohe ʻāpana i ʻoki ʻia a i ʻoki ʻia.
E hoʻohui i nā wēlau o ka hose– Inā hiki, wili i nā welau o ka paipu.Mālama kēia i ka maʻemaʻe o loko i nā mahina hoʻoilo a pale i ka wehe ʻana o ka hose.
E hoʻohana i kahi hanger i loko o ka hale kaʻa a i ʻole ka hale- Ke mālama nei i kahoseo loko e pale aku ai i ka wela hau.ʻO ke kau ʻana i ka paipu ma luna o kahi hanger kūpono me kahi ʻaoʻao curved i hiki ke kākoʻo e kōkua i ka mālama ʻana i kona ʻano.Hiki i ka hoʻohana ʻana i ke kui ke kumu a haki paha i ke kaumaha ma kahi wahi no ka manawa lōʻihi.


Ka manawa hoʻouna: Jan-05-2023